Qui som?

“Quan en provis un de vell, no en voldràs mai més cap de jove”

Aquesta era la seva frase, i aquesta és la cançó que volíem fer amb en Carles i per en Carles.

És una cançó que ell hagués gaudit de tocar, amb aquest final llarg i repetitiu que lipermetria fer els seus particulars arranjaments de “butum-tum-tumtum” i que sempremés quedarà sense la seva veu.

Tot i així, en som ben conscients que el que tenim avui a les mans i podem escoltari cantar plegats és la millor cançó que en Carles podria tenir per a recordar-lo com era,sabent del cert que el temps passarà i que hi haurà petits detalls que quedaran enterratspels anys, mentre d’altres no s’oblidaran mentre quedi la música.

Som molts els amics que hem volgut que aquest projecte fos possible, per dir-li al temps,el poderós, que nosaltres hem volgut deixar escrit, amb lletra cantada i ben alt, que vahaver-hi un temps on a Caldes de Montbui hi va viure en Carles Costas i Juandó, unapersona, un amic, músic, polític, bomber i tantes altres polifacètiques facetes seves queens ha deixat a tots amb un dolç record del seu bell pas per la vida.

Marc Xalabarder Guitarres acústiques, veu i cors
Jem Uñó  Guitarra elèctrica i cors
Tomàs Robisco Guitarra elèctrica i cors
Joan Cuscó Baix, hammond i cors
Joan Solé Cors
Ismax Pérez Guitarra elèctrica
Muntsa Estrada Violí
Òscar Pardo Bateria
Montse Perramon Veus
Stefan Emt Cors

Cors Teresa Torras · Rosa Maria Caravaca · Ignacio Laguna · Josep Benet · David Perez Crusellas · Marta Ruiz · Gloria Garrido· Corina Oprea · Laura Berbel · Ana Carmona · Isabel Pradell · Natalia Casanova · Esperança Figuerola.